rigged avi

Thread Started By yorkshiregirl

2377
18
  • 16 Vote(s) - 3.44 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rate Thread
#1
are there such things as rigged mesh avis with there huds if so how the hell do i lol
Reply


Page 2 (The above is first post of this thread)
#11
what are you trying to upload?
Learn How to Extract Rigged Mesh: 

[To see links please register here]

Hydrastorm : 

[To see links please register here]

MeshesSL

[To see links please register here]

Reply


#12
(04-14-2020, 07:03 AM)D0gstar Wrote:

[To see links please register here]

what are you trying to upload?

shoes and there was a few dresses too
Reply


#13
[Image: 1586866168_41i4nXS1mpA190D.png]
I just tried to upload the new signature body into SL via the import xml method,
and it came our great. I cant imagine what you're doing wrong :P
Learn How to Extract Rigged Mesh: 

[To see links please register here]

Hydrastorm : 

[To see links please register here]

MeshesSL

[To see links please register here]

Reply


#14
(04-14-2020, 08:06 AM)D0gstar Wrote:

[To see links please register here]

[Image: 1586866168_41i4nXS1mpA190D.png]
I just tried to upload the new signature body into SL via the import xml method,
and it came our great. I cant imagine what you're doing wrong :P

not a clue i got the shoes from in here first i click on the tab to import mesh model then i find it and upload it into sl and the fees and weights dont lite up.then ill goto the lod and put the botton 2 to zero.click avitar weights or what ever it is and still it doesnt lite up.only me huh
Reply


#15
Try put the middle LOD to "Use LOD from above"
and the low and lowest to zero.
Otherwise its messed up and wont upload unless you go into blender blah blah you dont like blender :P
Learn How to Extract Rigged Mesh: 

[To see links please register here]

Hydrastorm : 

[To see links please register here]

MeshesSL

[To see links please register here]

Reply


#16
(04-14-2020, 11:00 AM)D0gstar Wrote:

[To see links please register here]

Try put the middle LOD to "Use LOD from above"
and the low and lowest to zero.
Otherwise its messed up and wont upload unless you go into blender blah blah you dont like blender :P

cant use blender rember the donut lol
Reply


#17
@"D0gstar"  and @"Yorkshiregirl" regarding the [i]"material is not a subset"  [/i]error. I have found if you go into Debug Settings and set ImporterLegacyMatching to true (the default  is false) and then restart the viewer this error will go away and you will be able to upload without the services of Blender. Works for me anyway.:sun:
Reply


#18
Stoke.001
Reply


#19
Hi i'm new. Not sure how to post anything.
Reply




Forum Jump:

1 Guest(s)
Share this:

About Second Life Copybot

Second Life CopyBot Forum is a place where you can get items for Second Life and other vitual worlds for free. With our CopyBot viewers you can export and import any content from these virtual worlds and modify them in 3D software such as Blender, 3D studio Macx etc...